icon

5 НАЙПОШИРЕНІШИХ МІФІВ ПРО ШКІРУ

У процесі старіння та у стані нашої шкіри величезну роль відіграє генетика. Колосальний вплив також має екологія, вплив зовнішніх факторів, таких як сонце, вітер, температура та, звичайно, куріння. Однак сьогодні існують нові інгредієнти, які справді сприяють репарації ДНК шкіри, зменшують запалення та покращують її функціонування. Навіть попередні пошкодження шкіри можуть бути виправлені завдяки новим технологіям та лікувальним продуктам для догляду за шкірою! Сьогодні стало можливим уповільнити процес старіння та запобігти пошкодженню шкіри.

Щоб підвищити “IQ” вашої шкіри необхідно розвінчати п’ять основних помилок про шкіру:

Міф 1 : Немає різниці між звичайними та професійними засобами догляду за шкірою

Факт: професійні засоби догляду за шкірою містять більш високу концентрацію активних інгредієнтів. Компоненти, що входять у професійні засоби, є якіснішими та безпечнішими.

Міф 2: Традиційний догляд за шкірою (очищення, тонізування, зволоження) є найкращим.

Факт: Використання збалансованого по pH очищувального засобу допускає відсутність тонізування та зволоження. «Правильне» засіб, що очищає, видалить бруд, жир і залишки макіяжу, а здорова шкіра зі збалансованим pH не вимагає додаткового зволоження.

Будьте обережні з «зволожуючими» засобами, що залишаються на поверхні шкіри та можуть діяти як клей. Шукайте якісні продукти, які справді зволожують глибокі шари дерми, а не змушують шкіру відчувати себе зволоженою.

Міф 3: Тип шкіри ніколи не змінюється

Факт: Тип шкіри може змінюватися протягом усього життя у зв’язку із сезонними, гормональними та екологічними факторами.

Міф 4: Шкіра не потребує щоденного захисту від сонця

Факт: UVA – промені проникають навіть крізь шибки, так що навіть в автомобілі сонце шкодить Вашій шкірі.

Якщо Ви протягом дня перебуваєте на сонці більше 15 хвилин, Ви обов’язково маєте наносити сонцезахисний крем!

Міф 5: Якщо макіяж містить SPF, не потрібно наносити сонцезахисні засоби

Факт: SPF захищає шкіру тільки від UVB – променів, які впливають на верхні шари шкіри, викликаючи почервоніння та печіння. UVA – промені (які, доречі, використовуються в солярії) спричиняють глибокі радіаційні ушкодження, а призводять до утворення зморшок та інших ознак старіння.

Зверніть увагу на косметичні засоби, які блокують як UVA-, так і UVB промені, або використовуйте додатково сонцезахисний крем.

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку