Записуйте:
Грейпфрут
Відрізняється здатністю знижувати рівень інсуліну у крові, що в свою чергу, знижує почуття голоду. Ефірні олії, що містяться в грейпфруті, покращують процес травлення та активізують спалювання жирів.
Ананас
Для швидшого насичення від білкової їжі, рекомендується приймати ананас до їжі, оскільки його унікальні ферменти прискорюють розщеплення та засвоєння білків.
Яблука та груші
Вживання яблук перед їдою знижує засвоєння калорій. Груші містять більше фруктоз, ніж сахарози, що дуже позитивно позначається на фігурі.
Авокадо
Прийом авокадо надовго надає почуття ситості.
Капуста, морква та селера
Організм витрачає на перетравлення цих овочів більше калорій, ніж у них міститься.
Петрушка, рукола, шпинат
Прекрасно борються із жировими відкладеннями.
Висівки
Цілком не засвоюються організмом, при цьому налагоджують роботу шлунково-кишкового тракту.
Різні ягоди
Полуниця, наприклад, знижує рівень цукру на крові. А малина, завдяки великому вмісту вітаміну С, сприяє звільненню клітин від жирів. Крім того, ягоди багаті й на інші вітаміни, що благотворно впливає на стан нашої шкіри, волосся та нігтів. Заморожені ягоди зберігають свої корисні властивості.
Мигдаль
Частина жирів, які надходять із прийомом мигдальних горіхів, не розщеплюються організмом, а виводяться, при цьому витрачаються калорії на його перетравлення.
Чай з імбиру та зелений чай
Підсилюють метаболізм та сприяє схуднення.
Худніть із задоволенням і не забувайте про споживання достатньої кількості чистої води!
Будьте здорові та красиві!