icon

ЙОГО ВЕЛИЧНІСТЬ КОРОЛЬ ВІТАМІНІВ – ВІТАМІН С

24.02.2013

Вітамін С — потужний антиоксидант, який має протизапальну та протиалергічну дію. Він відіграє важливу роль у регуляції окисно-відновних процесів організму, регулює згортання крові, а також захищає організм від наслідків стресу, збільшує стійкість до інфекцій та зменшує ефекти впливу різних алергенів.

У зимово-весняний період необхідно вживати ті продукти, які зберігають високий вміст вітаміну С: яблука, капуста, картопля. У засолених та квашених продуктах вміст аскорбінової кислоти теж залишається досить високим тривалий час.

Середньозважена добова доза вітаміну С становить 50-70 мг.

які продукти містять вітамін СЖуравлина і плоди шипшини в бабусиних узварах і морсах – криниця вітаміну С. Також заморські апельсини, мандарини та лимони відрізняються відносно високим вмістом аскорбінової кислоти.

При відчутті симптомів нестачі вітаміну С рекомендуємо звертатися до фахівців клініки «АНА-КОСМО». За допомогою унікальної методики внутрішньовенного введення препаратів, що містять Вітамін С, Ви зможете максимально швидко та ефективно заповнити запас аскорбінової кислоти у своєму організмі, уникнувши неприємних наслідків його нестачі.