icon

Рекомендації щодо харчування після операції «Ультразвукова ліпосакція»

головний дієтолог проекту «Balance menu» Тетяна Маркова

Рекомендації щодо харчування після операції «Ультразвукова ліпосакція» від головного дієтолога проекту «Balance menu» Тетяни Маркової.

Щоб швидко відновитись після цієї процедури, і зберегти свої нові стрункі риси, потрібно дотримуватись наступних рекомендацій:

  • Ваш раціон повинен складатися переважно з продуктів органічного походження, саме вони допоможуть відновитися організму після операції;
  • Ваше харчування післяопераційний період має складатися з 4 – 5 невеликих порцій на день. Переважати у раціоні повинні: овочі, фрукти, зернові. Чи не жирний білок тваринного походження (риба, птах) і рослинний білок.
  • Добова калорійність протягом першого післяопераційного тижня не повинна перевищувати 1000 калорій. Після першого тижня, денну калорійність потрібно довести до 1300 калорій і для утримання досягнутого результату харчуватися не менше півтора місяця.
  • Необхідно пити достатню кількість негазованої мінеральної води – по 2 л на день.
  • Потрібно скоротити кількість солодощів з великим вмістом цукру та повністю відмовитися від солодощів з білого борошна, а також солодощів неоднорідного походження: торти, тістечка, різні цукерки. Зробіть вибір на користь ласощів з натуральних компонентів: шоколад, халва, желе, сухофрукти та випічка із цільних злаків.
  • Компанія «Balance menu», творцем якої є відома олімпійська чемпіонка та вродлива жінка Катерина Серебрянска, розробить програму харчування з органічних продуктів згідно з Вашими цілями. Доставка комплексного харчування здійснюється прямо до клініки під час процедур або в будь-яке зручне для Вас місце.

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку