icon

У якому віці час звертатися до пластичного хірурга?

З віком наші брови і верхні повіки починають опускатися, можуть з’являтися мішки під очима, носогубні складки заглиблюються і стають більш вираженими, щоки та куточки рота опускаються, обличчя втрачає об’єм, а контур обличчя втрачає чіткість. Вікові зміни розвиваються поступово, опущення тканин обличчя та шиї (так званий гравітаційний птоз) відбувається зверху донизу. А зменшення жирового прошарку в шкірі обличчя надає йому втомлений і пониклий вигляд. Було зазначено, що найчастіше такі зміни відбуваються на вигляд до 40 років. Цей процес можуть прискорити негативний вплив навколишнього середовища, неправильне харчування, куріння, зловживання алкоголем, надмірне захоплення засмагою та багато іншого.

Перші помітні вікові зміни нерідко є психологічною травмою для жінок. Жінка почувається енергійною та молодою, але, підійшовши до дзеркала, бачить явні малоприємні зміни своєї зовнішності. А думка про те, що настав час для пластичної операції лякає ще більше, адже так не хочеться визнавати те, що ми старіємо! Не варто засмучуватися! По-перше, час не зупинити, а по-друге, сучасна косметологія та пластична хірургія можуть посперечатися з природою! У 40 років ще можна вдатися до малотравматичної пластики, що омолоджує. Така операція дозволить на багато років забути необхідність складного хірургічного втручання. До того ж молода шкіра досить швидко відновлюється.

Якщо все ж таки Ви сумніваєтеся в необхідності проведення пластичної операції, відвідайте очну консультацію з лікарем.

Якщо пластика не потрібна, сумлінний хірург обов’язково скаже вам про це і тоді покращити зовнішній вигляд допоможуть філери та об’ємна пластика.

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку