icon

Засмагати чи не засмагати??

6793

Тільки 10% сонячних променів затримується у верхньому шарі епідермісу, в результаті виробляється меланін — захисний пігмент, і шкіра набуває гарного шоколадного кольору.

До 30% ультрафіолету проникає глибоко, викликаючи зміни у структурі шкірного покриву. Його дія може бути помітною не відразу, а через деякий час. Шкіра стає дуже тонкою та сухою, на ній чітко проявляються дрібні зморшки та складки. Іноді з’являються елементи гіперпігментації.

Загар ляже рівно і красиво тільки якщо шкіра чиста, гладка і добре зволожена. Чим сильніше зневоднена шкіра, тим гірше лягає засмага і тим сильніша шкода від ультрафіолету.
То засмагати чи ні? Звичайно, так, але при цьому обов’язково підготувати шкіру.

Швидко нормалізувати гідробаланс допоможе процедура біоревіталізації шкіри – ін’єкції гіалуронової кислоти. Завдяки її унікальній здатності притягувати та утримувати молекули води ефект виявлятиметься починаючи з 3–4-го дня і триватиме приблизно півроку.

Навіть перед короткочасним (7-10 днів) перебуванням на активному сонці рекомендую за 14 днів до відпустки провести один сеанс біоревіталізації, а через півмісяця після відпустки вже два сеанси.

Перед тривалим перебуванням (більше 15 днів) на сонці починаємо готуватися заздалегідь – проводимо два сеанси з проміжком 15 днів. І після перебування на сонці, за два тижні, повторюємо три сеанси біоревіталізації. Таким чином ви закріплюєте ефект засмаги та захищаєте себе від передчасного старіння.

Гнура Олександра Олександрівна
лікар-косметолог клініки ANACOSMA

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку