icon

Без ножа: Процедури “обідньої перерви”

19.04.2017
438

Головна лікарка клініки АНА-КОСМО, лікар-дерматолог Ольга Хусід про апаратні методики омолодження

Без ножа: Процедури “обідньої перерви” для здоров’я та молодості шкіри
Лікар-дерматолог Ольга Хусід про апаратні методики омолодження

Сучасна косметологія схожа на космічну галузь: розроблено та винайдено настільки різноманітну кількість методик для омолодження, що дає змогу творити дива із зовнішністю. Однак не кожна жінка готова до таких кардинальних заходів, як “уколи краси” або пластичні операції. У такому разі найкращий вихід – апаратні методики омолодження, про які в деталях розповіла дерматолог-косметолог, головна лікарка клініки “АНА-КОСМО” Ольга Хусід.

У якому віці можна вдатися до апаратних методик омолодження?

Лазерне омолодження Laser Genesis. Лазерне омолодження спрямоване, перш за все, на поліпшення структури шкіри – щоб вона виглядала молодою, здоровою, сяючою і свіжою. Наприклад, досить важко ховати під легким денним макіяжем вікові зміни шкіри: мімічні зморшки, в’ялість, судинну сіточку, висипання і просто втомлений вигляд. У таких випадках на допомогу приходить лазерне омолодження Laser Genesis. Дуже часто від пацієнтів я чую запитання “З якого віку можна робити лазерне омолодження?”. Так ось, з цього погляду лазерне омолодження унікальне, воно показало ефективність як у боротьбі з ознаками старіння шкіри, так і в лікуванні рубців і акне молодої шкіри.

Безопераційна підтяжка шкіри “Альтера”. Щойно шкіра починає провисати на обличчі та шиї, з’являються глибші зморшки навколо очей, рота, втрачається контур обличчя. Такі вікові зміни найчастіше з’являються після 35 років, рідше – з 30 років. У такому разі “Альтера” – ідеальне рішення для підтяжки шкіри без операції.

Як це працює?

Лазерне омолодження Laser Genesis.Тепловий промінь лазера м’яко впливає на клітини шкіри, завдяки чому вони починають швидше ділитися й оновлюватися. Саме цю здатність наші клітини втрачають з віком, через що змінюється колір обличчя, з’являються судини, мімічні зморшки, в’ялість шкіри тощо.

Безопераційна підтяжка шкіри «Альтера». За рахунок ультразвукової хвилі відбувається підтягування шкіри обличчя, шиї, лінії декольте на глибині до 4,5 мм. Чим глибша підтяжка – тим кращий ефект. Пластичні хірурги називають такий ліфтинг SMAS-підтяжкою. Раніше він був можливий тільки за допомогою операції. З появою цієї процедури все змінилося. Апарат став просто порятунком для тих, хто або ще не готовий звертатися до пластичного хірурга (наприклад, через молодий вік), або катастрофічно боїться лягати на операційний стіл. І таких у світі майже 1 000 000 осіб – саме стільки пацієнтів уже скористалися цією процедурою.

Чи безпечні ці методики омолодження?

Лазерне омолодження Laser Genesis. Існує багато міфів про безпеку процедури якраз серед тих людей, хто ніколи її не проходив і не знайомий з її результатами. Проте безпеку апарату вже доведено багатьма роками використання і міжнародним медичним співтовариством. Лазерне омолодження настільки приємне і нетравматичне, що його визнали процедурою обідньої перерви – одразу ж після неї пацієнти повертаються до звичайного ритму життя.

Безопераційна підтяжка шкіри «Альтера». Що стосується безпеки цієї процедури, найкращий доказ – те, що апарат схвалений FDA (Управлінням із санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США). Щоправда, FDA схвалило апарат, вироблений саме в США – це і є оригінальний “Альтера”. Їх в Україні – одиниці. А ось копій або аналогів – багато. І якщо ви цікавитеся цією процедурою, рекомендую уточнити справжність апарату: де зроблено, наявність сертифіката тощо. Також на безпеку і результат впливає компетенція лікаря, який проводитиме процедуру. Для роботи на апараті лікарі мають проходити спеціальне навчання – наприклад, лікарі нашої клініки пройшли навчання і сертифікацію в Німеччині.

Скільки процедур необхідно пройти?

Лазерне омолодження Laser Genesis. Найчастіше мінімальна необхідна кількість процедур – 4-5. Однак не будемо забувати про індивідуальні особливості та потреби пацієнта, саме ґрунтуючись на цьому, лікар і призначає необхідну кількість процедур.

Безопераційна підтяжка шкіри «Альтера». Одна з найбільших переваг підтяжки шкіри – те, що достатньо всього однієї процедури (причому під місцевою анестезією). Проте відповідальний лікар, який піклується про вас, завжди призначить контрольний огляд через кілька тижнів після процедури.

Без ножа: Процедуры «обеденного перерыва» для здоровья и молодости кожи

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку