icon

Голлівудський пластичний хірург у Києві!

19.04.2017
785
FOX_0189

На запрошення Павла Денищука, провідного пластичного хірурга клініки АНА-КОСМО, пластичний хірург Кім Кардашьян, Джастіна Тімберлейка, Дженіфер Лопес та інших всесвітньо відомих зірок відвідав Україну для викладання під час міжнародного навчального конгресу для пластичний хірургів ISAPS VPP 3, організатором якого є Павло Денищук

Костянтіно Мендьєта (США), найпопулярніший пластичний хірург Голлівуду, прибув в Україну на особисте запрошення Павла Андрійовича Денищука, провідного пластичного хірургу АНА-КОСМО, для навчання українських лікарів.

Навчання проходило 7-8 квітня в рамках міжнародного конгресу ISAPS Visiting Professor Program 3, ініціатором і організатором якого є Павло Андрійович як Національний секретар найпрестижнішої міжнародної асоціації пластичних хірургів ISAPS в Україні.

Під час конгресу Костянтіно Мендьєта презентував власні методики збільшення грудей і сідниць – найбільш трендових операцій в Голлівуді. А Павло Андрійович Денищук в режимі реального часу з операційної клініки АНА-КОСМО продемонстрував вітчизняним лікарям, а також хірургам ближнього зарубіжжя (Латвії, Естонії, Білорусі тощо) Свою майстерність збільшення грудей. Всього понад 120 пластичних хірургів відвідали конгрес з метою навчання у кращих хірургів світу й України.

 

Для довідки

АНА-КОСМО – клініка пластичної хірургії та медицини омолодження. Перша клініка в СНД, яка запропонувала унікальні програми омолодження організму. Основні напрямки клініки – пластична хірургія, медична косметологія, омолодження і відновлення організму, клітинне омолодження. За 20 років роботи найбільша гордість клініки – більше 24 000 вдячних пацієнтів

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку