icon

Понад 70 пластичних хірургів з 4 країн світу навчилися в ANACOSMA органозберігаючій блефаропластиці

05.04.2021
в операционной после

2 квітня 2021 року 76 пластичних хірургів з України, Білорусі, Азербайджану та Казахстану навчилися в клініці ANACOSMA органозберігаючій  блефаропластиці в рамках авторської Школи пластичної хірургії Павла Денищука, кандидата медичних наук, президента Українського спільноти пластичних хірургів USAPS, провідного пластичного хірурга клініки ANACOSMA.

Під час майстер-класу для учнів Павло Денищук провів дві показові операції:

  1. Першій пацієнтці було проведено:
    – Верхня блефаропластика з підтяжкою брів через блефаропластичний доступ (тобто для підтяжки брови не проводилися додаткові розрізи)
    – Нижня органозберігаюча блефаропластика – мішки під очима НЕ видалялися, а були переміщенні в носослізку (таким чином, були вирішені 2 завдання за 1 операцію на довгі роки – усунення мішків під очима і маскування носослізної борозни).
  2. Нижня блефаропластика з ліпофілінгом обличчя (таким чином, була вирішена задача мішків і зморшок під очима, а також поповнення втраченого об’єму в зоні носослізної борозни, усунуті носогубні складки).

При цих операціях проводяться мінімальні розрізи, жирові мішки не видаляються, а переміщаються в носослізну борозну. Це прискорює реабілітацію і дозволяє за одну операцію позбутися і від мішків під очима, і від носослізної борозни. А ще з віком виключає западання очей!

Навчання проходило в клініці ANACOSMA, і хоча більшість хірургів була присутня на навчанні онлайн через карантинні обмеження, всі бажаючі мали змогу поставити запитання та отримати відповідь. Операції проводилися у супер-сучасній операційній рівня NASA.

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку