icon

Презентація книги Павла Денищука “Жіночі груди: пристрасть та біль”

24.09.2019
73
5D0A7835

21 вересня 2019 року в Музеї історії Києва (вул. Богдана Хмельницького,7) відбулась презентація книги «Жіночі груди: пристрасть та біль» (видавництво «Самміт-Книга») провідного пластичного хірурга, кандидата медичних наук та завідувача операційним відділенням клініки ANACOSMA Павла Денищука. Книга написала у співавторстві з популярними українськими письменниками та спеціалістами самих різноманітних областей (лікарями, психологами, сексологами, астрологами та т.д.)

Ціль книги – донести жінкам необхідність регулярного обстеження грудей для збереження жіночого здоровья, так як виявлене на початковій стадії онкозахворювання грудей виліковується у 95% випадків.

Всі гроші з продажу книги http://sbook.com.ua/uk/home/691-zhinochi-grudi-pristrast-ta-bil.html перераховуються благодійному фонду “Квітна”, який в Україні займається питанням боротьби з раком грудей.

Презентував книгу пластичний хірург Павло Денищук, який акцентував увагу гостей на проблемі пізньої діагностики раку грудей. Лікар розповів про важливість регулярного обстеження, так як сам в молодості втратив матір через несвоєчасну діаностику.

На презентації більше 30 жінок пройшли діагностику грудей на аппараті УЗД та мамографі.

“Наша задача збереження здоров’я жінок. Ми намагаємось розповсюджувати інформацію щодо необхідності регулярного обстеження грудей всіма можливими засобами та завдяки нашим діям ми вже зберегли, як мінімум, одне життя!” – прокоментував Павло Денищук. В рамках презентації ведуча вечора поділилась своєю історією.

    Будь ласка вкажіть зручний для вас час та спосіб зв'язку